Twee chefs, één nacht: Een bijzondere Italiaanse eetervaring - 23 oktober
Twee chefs; vier handen; één onvergetelijke eetervaring!
We presenteren een speciale samenwerking tussen bezoekende sterrenchef Pasquale Carfora, van Vaassens bekroonde @aromafinedining; en chef-kok en Insieme eigenaar Fabio Pala, onze eigen expert in de Sardijnse keuken.
Op 23 oktober komen onze chef-koks samen voor een 5-gangen gastronomisch Italiaans menu.
Kies tussen het volledige 5-gangenmenu voor 135€, of het volledige menu met wijnarrangement voor 200€ - met regionale Italiaanse specialiteiten voor elk gerecht.
Reserveer een tafel op 23 oktober
Wil je meer weten? We vertellen het je graag! Lees verder voor meer informatie over onze beide geweldige chef-koks.
Chef-kok Pasquale Carfora, afkomstig van de kust van Sabaudia, ten zuiden van Rome, werd op zeer jonge leeftijd ondergedompeld in de Zuid-Italiaanse keuken. Zijn dromen hebben hem geleid van professionele ervaringen op Michelin-sterrenniveau in Rome, en nu naar Nederland, in zijn eigen Restaurant Aroma. Tegenwoordig combineert Pasquale de Italiaanse keuken uit zijn jeugd met een Noord-Europese kookstijl om een eetervaring vol verschillende smaken en aroma's te creëren.
Onze eigen chef-kok en Insieme eigenaar Fabio Pala is geboren op Sardinië. Na zijn culinaire opleiding op het eiland Alghero, leerde Fabio de kneepjes van het vak in de sterrenkeukens daar; later, na een verhuizing naar Nederland, werd in 2021 Insieme geboren. Fabio heeft een eenvoudige missie: de authentieke smaken van Italië delen, versterkt door de invloed van zijn erfgoed; de unieke delicatessen van Sardinië eren en behouden, en een authentieke smaak van het eiland brengen aan al onze bezoekers.
+ Er zijn geen opmerkingen
De jouwe toevoegen