Homepage

Authentiek

Italiaans restaurant in Amsterdam

Italiaans

smaken

Insieme is gevestigd in Amsterdam Zuid. Er worden seizoensgebonden kwaliteitsproducten gebruikt om ervoor te zorgen dat ons eten altijd vers wordt geserveerd en alle ingrediënten de beste smaak geven. Ga lekker zitten, ontspan en geniet van onze traditionele Italiaanse recepten, innovatieve technieken en bereidingswijzen. Onze gasten kunnen genieten van de gastvrije en vriendelijke sfeer, die uitermate geschikt is voor speciale romantische diners, gezellige bijeenkomsten, werkdiners met collega’s en privé-evenementen.

Ontdek onze menukaart

Verfijnde

smaken

Ontdek

Ons diner menu

Om onze gasten tevreden te stellen zorgen we ervoor dat onze menukaart up-to-date blijft, met een breed scala aan gerechten met Mediterrane smaken en traditionele Italiaanse gerechten. Proef de smaak van Italië in elke hap.

Bekijk het afhaalmenu

Onze openingstijden

Reserveer

Een tafel

Onze

Openingstijden

Insieme is gevestigd in het zuiden van Amsterdam nabij het Amsterdam RAI-conventiecentrum. Het restaurant is geopend voor de lunch en het diner van dinsdag tot en met zaterdag, van 13:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 22:00 uur. . Reserveer uw tafel online of bel ons op +31 (0)20 675 7808.OPEN OM MEE TE NEMEN en LEVERING
van dinsdag tot zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur
15% OFF op onze levering of als u de bestelling afhaalt